Vorig jaar om deze tijd ontstond het idee om iets te doen ,een actie vanuit ons hart zoals dat door onze ouders is bijgebracht. Maar als kleine onderneming zit dan een organisatie als #villapardoes op je te wachten. Nou ik wil jullie meenemen in een wereld vol sprookjes zoals de omgeving van villa pardoes bekent staat. Vanaf het eerste moment een hartelijk welkom, een goed gevoel en vooral een waardering voor iedereen. Het maakt niet uit hoe groot je bent of hoeveel je te bieden hebt maar vooral dat je handelt vanuit je hart . Een geweldige ervaring met veel enthousiaste bedrijven die voor 1 doel gaan en de mogelijkheid bieden aan zoveel mogelijk gezinnen om een geweldige week door te brengen in villa pardoes. geen strijd van het hoogste bedrag maar samen voor en gezamenlijk bedrag. Met heel veel #mooie #herinneringen. Ook dit jaar zijn wij weer uitgenodigd om mee te doen. Ja wij zijn gevraagd en wat voelt dat goed dat wij wederom dit jaar weer iets mogen betekenen voor al deze bijzondere mensen.
Lieve collega ondernemers iedereen is welkom in deze week en elke bijdrage wordt gewaardeerd , en vind je deze stap nog te groot laat het mij weten en doe mee aan onze aktie.

Wij zorgen ervoor dat er weer een actie komt met heel veel kleur. ik hou jullie op de hoogte.

 

Dit jaar hebben we gekozen voor zowel donaties als de verkoop van kleurrijke artikelen. Geluk moet je nu eenmaal delen.  . Wil je doneren of iets bestellen alvast bedankt.

 

Bestellen kan via Info@vandewijgert.nl ( we zorgen dat de artikelen klaar gelegd worden op onze locatie)