De villa pardoes week 2022 zit er op.

 

Iedereen kan opgelucht ademhalen en de mailbox weer openen zonder onze pardoesmails die wij de afgelopen weken hebben verzonden. Onze sociale media krijgt ook een paar dagen rust.

Maar wat een geweldig bedrag hebben we opgehaald. Een totaalbedrag van € 53.010,36 waarvan wij als van de Wijgert ruim € 1.800, – hebben gedoneerd. En dit allemaal dankzij jullie. Alle bijzondere attente personen en bedrijven die op welke manier dan ook hier hun bijdrage hebben gedaan.  Zoals ook nu weer bewezen maken heel veel kleine druppels ook een volle emmer.

We willen de Banketgroep extra bedanken voor hun donatie van de stroopwafels waardoor ons totaalbedrag natuurlijk een gouden randje kreeg. De volledige opbrengst is voor Villa Pardoes en veel mensen genieten inmiddels van deze lekkernij.

En ook Knapzak Benelux die een PETman hebben gedoneerd zodat alle lege statiegeldflessen kunnen worden ingeleverd op een bewuste en schone manier en uiteraard met een glimlach verzameld worden.  De PETman blijft het hele jaar bij ons staan en de opbrengst gaat 100% rechtstreeks naar villa Pardoes.

We hebben samen voor veel gezinnen de komende tijd een beetje mooier gemaakt. Zelf hebben we onze eigen mooie herinneringen aan deze actie.

Namens team van de Wijgert dank je wel !!!