En toen was het weer zover. September 2022…. De leukste maand van het jaar want dan krijgt onze actie voor Villa Pardoes altijd een extra boost. Samen met andere enthousiaste ondernemers gaan we er extra tegen aan om andere aan te sporen iets te betekenen voor Villa Pardoes. Een bijzondere villa waar ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes  hier een week lang gratis een vakantie beleven met de geweldige inzet van tientallen vrijwilligers. En waar wij een steentje aan kunnen bijdragen.

Wij als van de Wijgert Pallets en Recycling hebben er voor gekozen om het gehele jaar een officieel inzamelpunt te zijn voor statiegeld flessen. De opbrengst wordt door statiegeld Nederland rechtstreeks gedoneerd aan Villa Pardoes. Voor ons de taak om lege flessen in te zamelen en af te geven op het verwerkpunt. Statiegeld Nederland zorgt voor de verwerking en de donatie naar Villa Pardoes.

Maar dan is het september en zetje we nog een stapje extra (hoe dat mogelijk is: met een geweldig team van collega’s die de villa een warm hart toedragen). We sporen dan iedereen aan om mee te doen. Draag je als vereniging, bedrijf of school of gewoon als een mooi persoon dit project een warm hart toe dan ben je van harte welkom om mee te doen.

Om de maand september bijzonder te maken hebben we vanaf 1 september tot en met 23 september een speciale actie. Bij inlevering van minimaal 10 flesjes krijg je een lot en hebben we mooie prijzen die we 26 september bekend zullen maken.

Doe je mee? Badmintonvereniging SCBC Reeshof hebben we al aangespoord! Wie volgt………